De Grote Clubactie(s)

4 win-win acties

De afgelopen anderhalf jaar hebben ook de voetbalverenigingen een moeilijke tijd gehad. Vooral het trainen of voetballen werd door zowel de actieve als passieve leden gemist. Ook een groot deel gemiste kantine inkomsten heeft de verenigingen behoorlijk geraakt.

De komende periode worden er 4 win-win acties georganiseerd. VV Clinge is hier zeer blij mee en gaat er vol voor!

We vragen dan ook aan onze leden, vrijwilligers, sponsors, supporters, ouders, opa’s en oma’s en iedereen die VV Clinge een warm hart toe draagt, om de komende tijd actief mee te doen aan deze mooie acties!

Alvast bedankt!

De grote clubactie

Een lot kost € 3,00. Hiervan gaat direct € 2,40 in de clubkas van VV Clinge! Op 18 september A.S. start de lotenverkoop voor de grote clubactie.

Albert Heijn Spaaractie

Vanaf maandag 13 september tot en met zaterdag 3 oktober kun je bij Albert Heijn sparen voor je favoriete voetbalclub! We gaan er even voor het gemak van uit dat wij natuurlijk jouw favoriete voetbalclub zijn, dus open de AH app en spaar voor VV Clinge!

Je doet het niet alleen voor ons, want je kunt ook nog eens hele leuke prijzen winnen! Neem dus snel een kijkje in de app of check onderstaande link en spaar vanaf 13 september

Rabobank - Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Je kunt van 4 tot en met 24 oktober je 5 stemmen uitbrengen op VV Clinge als je klant en lid bent van de Rabobank! Wel klant, maar nog geen lid van de Rabobank? Ga dan nu naar www.rabobank.nl, log in en wordt GRATIS lid.

Plus - Spaar je club gezond

Na een jaar vol beperkingen organiseert de Plus dit najaar een unieke spaaractie waarmee je ons een steuntje in de rug geeft. Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van Plus Mangnus euro''s sparen voor onze club. En dat bedrag kan flink oplopen! De totaal te verdelen pot staat namelijk op €15.000,-